11 nap borünnep

XXI. Szegedi Borfesztivál

Egy nappal tovább tart a Szeged Napja Ünnepségsorozat

2010. május 17. - borfesztival

Egy nappal hosszabb lesz a Szeged Napja Ünnepségsorozat Széchenyi téri, Dugonics téri és Árpád téri rendezvénye

Tekintettel a rendkívül csapadékos, viharos és hideg időjárásra, a Szeged Napja Ünnepségsorozat szervezői és Szeged város önkormányzata úgy határoztak, hogy a Széchenyi téri Borfesztivál, a Dugonics téri gasztronómiai udvar és az Árpád téri Cseh gasztronómiai napok időtartamát egy nappal meghosszabbítják.

Ennek értelmében a kiállítók május 24-én, hétfőn (ami egyébként is munkaszüneti nap) kinyithatnak. Természetesen bérleti díjat erre a napra nem kell fizetni.

Ezzel a teljes értékű, színpadi programokkal színesített nappal szeretnék a szervezők elősegíteni a kiállítók sikeres részvételét a rendezvényen, és a kilátogatóknak is lehetőséget szeretnének biztosítani, hogy bepótolhassák a rossz idő miatt elmaradt borkóstolást. Az előrejelzések alapján május 24-én végre az időjárás is kedvez a szabadtéri programoknak.
 

Bookmark and Share
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

A bejegyzés trackback címe:

https://borfesztival.blog.hu/api/trackback/id/tr732009933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Karoly 2010.05.19. 18:32:34

Üdv mindenkinek! :)

A program változásokról esetleg lehet-e tudni valamit, mert az elmúlt napokban csak találgatni tudtunk, hogy valami lesz, vagy sem...
Az, hogy ingyé lesznek a résztvevők hétfőn, nekem mint szegedi esetleges kilátogatónak kevésbé fontos, mint hogy egy adott koncertet mikorra raktak át, avagy melyiket mondták le végleg...

borfesztival · http://borfesztival.blog.hu/ 2010.05.19. 18:53:04

@Karoly:
Szia.
Szerintem holnapra összeáll a borfeszt is és a Dugonics tér is és abban a pillanatban kirakjuk. :)

Karoly 2010.05.20. 15:07:44

@borfesztival:
Köszönöm! Borra fel hát!
süti beállítások módosítása