11 nap borünnep

XXI. Szegedi Borfesztivál

Bemutatkoztak a Balaton régió borai is Brüsszelben

2011. március 03. - borfesztival

Civil kezdeményezés alapján a Brüsszeli Magyar Kulturális Intézet és a Magyar Turizmus Zrt. közreműködésével került megrendezésre a magyar borok idén már második borkóstoló rendezvénye Brüsszelben.

A hat hónapon keresztül minden hónapban más borvidék borait bemutató rendezvényen a régió borászai segítenek megismerkedni a helyi borokkal. Az elmúlt héten a Balaton és a Somló régiót Laposa Zsófia, Konyári Borbála, Laposa Bence, Baranyai Péter és Szeremley László borászok képviselték. A rendezvény Dr. Csizmadia András szakmai segítségével és Vértes Gergely szervezésében valósult meg. Márciusban az etyeki és a soproni, áprilisban a tokaji, májusban a szekszárdi, júniusban pedig a villányi borvidék kap bemutatkozási lehetőséget.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://borfesztival.blog.hu/api/trackback/id/tr532706682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása