Az egyik legdrágább borfajta. Édes, mint a méz, zamatos, akár a tőkéről szüretelt friss szőlő, íze, mint a naspolya és a birsalma. A különleges és kelendő desszertbor, a jégbor hazai előállítása a Hajós-Bajai borvidéken indult útjára.
Az egyik legdrágább borfajta. Édes, mint a méz, zamatos, akár a tőkéről szüretelt friss szőlő, íze, mint a naspolya és a birsalma. A különleges és kelendő desszertbor, a jégbor hazai előállítása a Hajós-Bajai borvidéken indult útjára.
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.