11 nap borünnep

XXI. Szegedi Borfesztivál

Hatodik Magyarországi Újbor- és Sajtfesztivál

2009. november 17. - borfesztival

Újborfutammal, újborfelismerő bajnoksággal, borszenteléssel, jobbnál jobb borokkal és sajtokkal várja a látogatókat Az új ízek harmóniája Hatodik Magyarországi Újbor- és Sajtfesztivál a fővárosi Vajdahunyad várban november végén.

A rendezvény november 24-én veszi kezdetét egy zártkörű borversennyel, amelyen a szakmai zsűri megválasztja a 2009-es év legjobb hazai újborát. Új bor, új generáció címmel az ítészek mind fiatal borászok lesznek az örökifjú Kállai Miklós elnökletével - mondta el Ferenc Vilmos, a fesztivál főszervezője és a Magyar Borakadémia tagja a kedden tartott sajtótájékoztatón. Hozzátette: ez azon kevés versenyek egyike, amelyen nincsenek vesztesek - minden résztvevő borász két napig kóstoltathatja termékeit, majd januárban az Új év, új borok című televíziós műsorban is bemutatkozhat.

folytatás a delmagyar.hu oldalon

A bejegyzés trackback címe:

https://borfesztival.blog.hu/api/trackback/id/tr521533162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása