11 nap borünnep

XXI. Szegedi Borfesztivál

Vacsora az év borászával

2009. december 17. - borfesztival

A Bécsi kaputól karnyújtásnyira, a budai várfal tövében idén tavasszal nyitotta meg kapuit a Bonfini Kert. Itt jártunk a nagy karácsonyi rohanás közepette, a Lőrincz György celebrálta borvacsorán.

Éttermeket nem minősítünk a megnyitás évében. Annak idején a HVG A la Carte Étterem-és Borkalauz egyik alapvető szerkesztési elve volt. S ehhez tartjuk magunkat mind máig, amikor időnként meglátogatunk egy-egy helyet, úgy másfél-két esztendővel a nagy rajt után (ha még akkor egyáltalán megvan, és szóra érdemes – a szerk. megjegyzése). Hogy most kivételt tettünk, az egy hat fogásos borvacsora számlájára írható. Hiszen elég nehéz lenne az Év Borászának, az Egerből elhíresült Lőrincz György St. Andrea borainak „várostromáról” a vacsora mellőzésével tudósítani.

Folytatás a hvg.hu oldalon.

A bejegyzés trackback címe:

https://borfesztival.blog.hu/api/trackback/id/tr221604118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása