11 nap borünnep

XXI. Szegedi Borfesztivál

Konferenciát tartanak négy borvidék szőlészei, borászai

2010. január 13. - borfesztival

Idén január 20. és 22. között rendezik meg a hagyományos, tizenegyedik Szőlészeti-Borászati Konferenciát Egerben.
A régió négy – az egri mellett a tokaji, a bükki, valamint a mátrai – borvidéke termelőinek szóló szakmai fórum helyszíne a Hotel Eger-Park lesz. A Károly Róbert Főiskola Szőlészeti és Borászati Kutatóintézete által szervezett háromnapos eseményen más mellett a hazai bortermelés lehetőségeiről, a tavalyi évjárat tapasztalatairól, a szövetkezésben rejlő előnyökről, az uniós borreformnak a címkézést érintő előírásairól, a palackzárási módokról, a válságmarketingről, továbbá a támogatási rendszerről is szó lesz.
Bemutatkozik a tavaly az „Év bortermelőjének” választott dr. Lőrincz György, de chilei és burgundiai tapasztalatokkal is megismerkedhetnek az érdeklődők. Szerda este a mátrai és bükki, csütörtökön a tokaji, míg pénteken az egri borokból nyílik bemutató a konferencia színhelyén.

heol.hu

Bookmark and Share

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

A bejegyzés trackback címe:

https://borfesztival.blog.hu/api/trackback/id/tr811668716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása