11 nap borünnep

XXI. Szegedi Borfesztivál

Ráspi: elárulok egy titkot

2010. január 07. - borfesztival

Ráspi, azaz Horváth József 1992-ben alakította át szülei fertőrákosi házát étteremmé. A név azóta márka lett. Ám míg idáig a vendégek zarándokoltak a fővárosból a Sopron melletti településre, most a híres szakács-borász hozza éttermét Budapestre.   …

Tovább

Őrület: száz liter bort loptak egy hajósi pincéből

A bódult állapot jelentősebb az anyagi haszonnál, a tolvajok tehát nem vetik meg az alkoholt. Mihályné Bornemisza Eleonóra, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője arról értesítette a delmagyar.hu-t, hogy egy hajós-pincefalui pincéből eltűnt 100 liter…

Tovább

A magyar bor sokszínű, de kicsit viharvert

 Akik túlélik a nehéz időket, egyre jobb borokat fognak készíteni, egyszerűen azért, mert nem tehetnek mást, mondja Szepsy István. A legfontosabb magyar bortermelők egyike úgy látja, a gazdasági válság súlyos gondokat okozott, de a magyar borászokat kemény fából faragták,…

Tovább

A borászok több pénzt szeretnének marketingre

A magyar bor népszerűsítésére létrehozott társaság jó ideje nem kapta meg az államtól várt pénzt, ezért a csőd közelébe került. A borászok szerint még többet kellene költeni a magyar termékek népszerűsítésére.A Magyar Bormarketing Kft-t felszámolják, mert…

Tovább
süti beállítások módosítása