11 nap borünnep

XXI. Szegedi Borfesztivál

A helyi borok is kerüljenek az ünnepi asztalra, mert kiválóak!

2009. december 20. - borfesztival


Duna Borrégió Borút Egyesület tagjainak boraiból rendezendő borkóstolóval egybekötött karácsonyi vásárt rendezett a Malom üzletközpont nemrég nyílt könyvesbolt-borozójában.

Erdősi Mária az egyesület titkára formabontó módon az üzletközpontba vitte a homokon termesztett borokat, hiszen ilyenkor nincsenek borfesztiválok, legfeljebb forralt bort lehet inni a főtéren. Aki igényes, finom borokat akar fogyasztani, vagy szeretteinek ajándékozni, annak jó alternatíva lehet ha jó minőségű helyi borokat tud vásárolni. A Malom üzletközpontban ilyenkor rengetegen fordulnak meg, ezért választotta a főtitkár az egyik könyvesboltot. A hóhelyzet ellenére sokan jöttek, sikeresnek bizonyult a kezdeményezés, mint ahogy fotóinkon is látják.

http://kecskemetitv.hu/hun/s_!news/i_60/i_32484/index.html

A bejegyzés trackback címe:

https://borfesztival.blog.hu/api/trackback/id/tr341611620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása